Senioren


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Senioren
Alles voor Senioren
Allesvoorsenioren.nl is een landelijk en regionaal ingedeelde informatiebron voor 50plussers en ouderen. vindbaar zijn o.a. leveranciers van aannemers, beveiliging, catering, financiele adviezen, hotels, keukens, lichaamscorrectie, notarissen, uitvaart vakanties, zorgcentra
http://www.allesvoorsenioren.nl/

Dating voor senioren
Alle zaken omtrent dating voor senioren, 50 plus, ouderen, 50-plussers, ouderen en het zoeken van een date of contact / contacten / relatie / relaties. relaties dating of vriendschap tussen senioren, ouderen. gratis adverteren; op zoek naar contact met ou
http://www.datingsenioren.nl/

Kennisnetwerk valpreventie senioren
Kennisnetwerk valpreventie senioren
http://www.kennisnetwerkvalpreventie.nl/

Rollator of wandelstok kopen
Rollatorshopping is de webshop voor een luxe dames of heren wandelstok. Rollatorshopping is importeur van wandelstokken, RollerMate loopkruk rollator, Rolllino huis rollator. Rollatorshopping is gespecialiseerd in de verkoop wandelstokken en van stabiele en moderne lichtgewicht inklapbaar huisrollator en loopkruk rollator. Rollatorshopping let goed op kwaliteit, veiligheid en gebruikersgemak.
http://www.rollatorshopping.nl/

SeniorWeb.nl
Computer- en internetcursussen, hulp, advies en tips voor beginnende en gevorderde computeraars. uitgangspunt is dat dit voor én door vijftigplussers gebeurt.
http://www.seniorweb.nl/

Senioren Linktips.nl
Senioren Linktips.nl
http://www.seniorenlinktips.nl/

Senioren computerclub
Senioren computerclub
http://www.computerclubzuidoost.nl/

Senioren.nl
Senioren.nl
http://www.senioren.nl/

SeniorenNet.nl
Senioren, de actieve 50-plussers vinden hier informatie speciaal voor senioren: mailgroepen, forum, nieuws, gezondheid, contact, pc hulp, reizen, senioren chatbox, senioren cursussen...
http://www.seniorennet.nl/

Seniorencafe.nl
Seniorencafe.nl brengt senioren met elkaar in contact. actieve 50-plussers vinden hier een senioren chatbox, forum, recepten, gratis e-cards, computer hulp en meer.
http://www.seniorencafe.nl/

Seniorendating
Dating voor de senioren
http://www.seniorendating.nl/

Verenigde Senioren Partij
De vsp is een politieke partij die zich inzet voor de belangen van senioren en in de samenleving ook actief wil zijn voor alle inwoners van ons land.
http://www.verenigdeseniorenpartij.nl/

Gerelateerd
 • Dosko wil zaterdagafdeling voor senioren
  BERGEN OP ZOOM ? Voetbalvereniging DOSKO wil volgend seizoen van start gaan met een zaterdagafdeling senioren. Het eerste elftal zal dan starten in de 4e klasse, de klasse waarin nu FC Bergen, Vrederust en Halsteren uitkomen en het 2e elftal in de reserve klasse. Om te komen tot de samenstelling van twee elftallen zijn veel spelers nodig. Heb je interesse om (samen met je vrienden) bij DOSKO op zaterdag te gaan voetballen of misschien wil je met een heel team overstappen, alles is bespreekbaar. Heb je vragen of wil je meer weten, bel dan met Ruud Brugmans, tel.: 0641504241 of ?
 • Gratis OV voor senioren gestart
  BARENDRECHT - Het gratis openbaar vervoer voor Barendrechtse AOW-gerechtigden is maandagmiddag officieel van start gegaan.
 • Senioren GV Nunspeet klaar voor NK groepsspringen
  Veluweland.nl, huis-aan-huis nieuwsblad in Noord-Veluwe, Nunspeet Doornspijk Elspeet Hoge Enk Hulshorst Vierhouten Elburg Epe t Harde Uddel
 • Senioren rocken er op los
  De senioren rockschool slaat aan. Steeds meer 60-plussers, die het leuk vinden om na jaren weer [...]
 • Ook senioren in Ypenburg zien helihaven niet zitten; bang ..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.

 • Privacybeleid