Senioren


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Senioren
Alles voor Senioren
Allesvoorsenioren.nl is een landelijk en regionaal ingedeelde informatiebron voor 50plussers en ouderen. vindbaar zijn o.a. leveranciers van aannemers, beveiliging, catering, financiele adviezen, hotels, keukens, lichaamscorrectie, notarissen, uitvaart vakanties, zorgcentra
http://www.allesvoorsenioren.nl/

Dating voor senioren
Alle zaken omtrent dating voor senioren, 50 plus, ouderen, 50-plussers, ouderen en het zoeken van een date of contact / contacten / relatie / relaties. relaties dating of vriendschap tussen senioren, ouderen. gratis adverteren; op zoek naar contact met ou
http://www.datingsenioren.nl/

Kennisnetwerk valpreventie senioren
Kennisnetwerk valpreventie senioren
http://www.kennisnetwerkvalpreventie.nl/

Medivus
Medivus\r\nSnelste opleider van Nederland\r\nMedivus biedt al meer dan vijf jaar verschillende verkorte MBO-zorgopleidingen aan. Wij zijn de enige in Nederland waar u zo snel\r\nuw diploma kunt halen. Een Verzorgende-IG (niveau 3) opleiding kunt u bij ons binnen een jaar afronden. De verkorte opleiding \r\nscheelt niet alleen tijd maar ook geld. U hoeft geen drie jaar in de schoolbanken te zitten. Ook is er gegarandeerd een stageplek.\r\nOnze leerlingen zijn van alle leeftijden en achtergronden. De lessen zijn uitdagend en leerzaam. Ook krijgt Medivus door haar \r\nincompany trajecten steeds meer en meer zakelijke opdrachtgevers. En niet alleen uit de zorgwereld. De kwaliteiten van Medivus worden meer en meer onderkend. Medivus reikt een helpende hand en is een stabiele partner in uw ambities om te groeien. Of het nu gaat om een middelgrote thuiszorgonderneming, een kleine zelfstandige in de zorg of een \r\nparticulier persoon, wij zijn u graag van dienst met een uitgebreid scala aan services.
https://www.medivus.nl

Rollator of wandelstok kopen
Rollatorshopping is de webshop voor een luxe dames of heren wandelstok. Rollatorshopping is importeur van wandelstokken, RollerMate loopkruk rollator, Rolllino huis rollator. Rollatorshopping is gespecialiseerd in de verkoop wandelstokken en van stabiele en moderne lichtgewicht inklapbaar huisrollator en loopkruk rollator. Rollatorshopping let goed op kwaliteit, veiligheid en gebruikersgemak.
http://www.rollatorshopping.nl/

SeniorWeb.nl
Computer- en internetcursussen, hulp, advies en tips voor beginnende en gevorderde computeraars. uitgangspunt is dat dit voor én door vijftigplussers gebeurt.
http://www.seniorweb.nl/

Senioren Linktips.nl
Senioren Linktips.nl
http://www.seniorenlinktips.nl/

Senioren computerclub
Senioren computerclub
http://www.computerclubzuidoost.nl/

Senioren.nl
Senioren.nl
http://www.senioren.nl/

SeniorenNet.nl
Senioren, de actieve 50-plussers vinden hier informatie speciaal voor senioren: mailgroepen, forum, nieuws, gezondheid, contact, pc hulp, reizen, senioren chatbox, senioren cursussen...
http://www.seniorennet.nl/

Seniorencafe.nl
Seniorencafe.nl brengt senioren met elkaar in contact. actieve 50-plussers vinden hier een senioren chatbox, forum, recepten, gratis e-cards, computer hulp en meer.
http://www.seniorencafe.nl/

Seniorendating
Dating voor de senioren
http://www.seniorendating.nl/

Verenigde Senioren Partij
De vsp is een politieke partij die zich inzet voor de belangen van senioren en in de samenleving ook actief wil zijn voor alle inwoners van ons land.
http://www.verenigdeseniorenpartij.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid