De Senioren


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
De Senioren
De Senioren Academie Faculteit
De Senioren Academie Faculteit
http://www.hovoseniorenacademie.nl/cms/fileadmin/schrijvers/zomer_2009/tekst_bleumink_over_saf.doc

De SeniorenVerhuizer
Verhuizen ,eindhoven ,son , best ,veldhoven , waalre , eersel , bergeijk , riethoven , rosmalen , tilburg , schijndel , veghel , gemert , helmond ,
http://www.deseniorenverhuizer.nl/

Omroep MAX Super Senioren
Omroep MAX Super Senioren
http://www.omroepmax.nl/?waxtrapp=cbwrbDsHnHUVGHuGpG

Roze Senioren
The event titled roze senioren starts on 13.05.2009!
http://www.cocamsterdam.nl/agenda/details/98-roze-senioren.html

Senior Verhuizer
Senior Verhuizer is het verhuisbedrijf gericht op het verhuizen van senioren. Tijdens een senioren verhuizing verhuist u zorgeloos naar uw nieuwe woning. Senior Verhuizer houdt rekening met uw persoonlijke situatie en zorgt ervoor dat al uw meubilair is gemonteerd en uw apparatuur is aangesloten. Verhuizen is meer dan spullen van A naar B brengen. Senior Verhuizer weet hoe dit proces op de juiste manier kan worden doorstaan.
http://seniorverhuizer.nl/

Woonzorg Nederland
De grootste landelijke organisatie voor seniorenhuisvesting en dienstverlening. unieke combinaties van wonen, zorg en diensten.
http://www.woonzorg.nl/

Gerelateerd
 • Vakantieweek voor senioren
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Voorrang voor senioren in Woerdens Bomenkwartier
  Senioren die graag in het Woerdense Bomenkwartier willen wonen, krijgen voorrang als ze op huurwoningen reageren. De gemeente heeft een deal gesloten met verhuurder GroenWest die dat mogelijk maakt. De woningcorporatie bouwt aan de Berberisstraat en de Hazelaarstraat in totaal 38 woningen die geschikt zijn voor 55-plussers.
 • SeniorWeb Haarlem: computeruitleg voor senioren
  Het SeniorWeb Haarlem is een vrijwilligersorganisatie die zich ten doel stelt senioren in en rond Haarlem wegwijs te maken op computer, tablet en Ipad.
 • Nieuwe Senioren-assistent aan de slag in regio Dongen en O..
  Door bezuinigingen in de zorg zijn senioren genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. Veel senioren
 • Fitness voor senioren bij Fortius
  Nijkerk Hoevelaken Nijkerkerveen Amersfoort Hooglanderveen Leusden Putten Stoutenburg Terschuur Vathorst Voorthuizen Zwartebroek

 • Privacybeleid