Senioren Algemeen


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Senioren Algemeen
Senioren
Senioren
http://senioren.bestewebgids.be

Kosten mantelzorgwoning
Kosten mantelzorgwoning
http://www.prefabwoningonline.nl/mantelzorgwoning/

PlusStart
Seniorencafe.nl brengt senioren met elkaar in contact. actieve 50-plussers vinden hier een senioren chatbox, forum, recepten, gratis e-cards, computer hulp en meer.
http://www.plusstart.nl/

Scootmobielbenodigdheden en scootmobielaccessoires
Scootmobielbenodigdheden heeft het grootste assortiment van de Benelux.\r\nWij bieden een ruim aanbod voor de scootmobiel en zijn gebruiker.\r\n\r\nEnkele manieren waarin wij ons onderscheiden van de concurrent:\r\n\r\nScherpe prijzen\r\nSnelle levering\r\nGroot assortiment\r\nDiverse leveranciers\r\nRegelmatig nieuwe producten\r\nDiverse betaalmogelijkheden\r\nKlantvriendelijke website\r\nWij streven naar 100 % tevredenheid
http://www.scootmobielbenodigdheden.nl/

Senior Plaza
Senior Plaza
http://seniorplaza.nl/

SeniorWeb Haarlem
Ontdek samen met ons de computer, computercurssen en informatie voor senioren
http://www.seniorwebhaarlem.nl

Senioren Actief
Senioren Actief
http://www.senioren-actief.nl/

Seniorennet
Senioren, de actieve 50-plussers vinden hier informatie speciaal voor senioren: mailgroepen, forum, nieuws, gezondheid, contact, pc hulp, reizen, senioren chatbox, senioren cursussen...
http://www.seniorennet.be/

Seniorweb
Computer- en internetcursussen, hulp, advies en tips voor beginnende en gevorderde computeraars. uitgangspunt is dat dit voor ├ęn door vijftigplussers gebeurt.
http://www.seniorweb.nl/

Vitaal
Vitaal.nl is hét internetmagazine voor actieve levensgenieters. met artikelen, en columns over gezondheid, tuinieren, boeken, fietsen, wandelen, reizen en wonen. daarnaast wekelijks een prijsvraag met mooie prijzen
http://www.vitaal.nl/

Vlaamse SeniorenSite
De site voor 50 plussers en senioren die gericht op zoek willen gaan naar 50+ vriendelijke centra en activiteiten in Vlaanderen en daarbuiten.
http://www.vlaamse-seniorensite.be

VoorOma.nl
Vooroma.nl | vooroma.nl. startpunt op internet voor de actieve oma van nu
http://www.vooroma.nl/

Gerelateerd
 • Fietstocht voor senioren vanuit Oude Pekela
  Fietstocht voor senioren vanuit Oude Pekela
 • Maffia van morgen mikt op senioren
  Vergeet coca´ne- of hero´nedeals: de georganiseerde criminele bendes van morgen hebben het gemunt op versleten iPhones, drinkwater en senioren.
 • E-health moet zelfredzaamheid senioren vergroten
  Om de zelfredzaamheid van senioren te vergoten, heeft de Europese Commissie ReAAL opgezet. Dit project stimuleert de inzet van slimme applicaties die ouderen en hun naasten helpen om veiligheid, gezondheid en welzijn thuis te bevorderen. Nederland start hiermee in de regio Rotterdam, onder minimaal 1700 burgers.
 • Belangstelling voor fittest senioren boven verwachting
  Op maandag vond in sporthal in sporthal De Duker in Noordwolde een fittest plaats voor alle inwoners in de leeftijd van 65 tot en met 80 jaar uit Noordwolde en omgeving.
 • Rijbewijskeuring voor senioren
  Westervoort - Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op dinsdag 10 februari terecht in Steunpunt De Weldam aan de Middachtensingel 39 te Arnhem.

 • Privacybeleid