Ouderenorganisaties


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Ouderenorganisaties
ANBO
Anbo, voor vijftig-plussers. algemene, onafhankelijke emancipatie- en belangenorganisatie met 185.000 leden die op landelijk, gewestelijk en lokaal niveau opkomt voor individuele en collectieve belangen en rechten van alle senioren. speerpunten: wonen, inkomen, gezondheidszorg, v/m-beleid, sociale participatie, ledenservice.
http://www.anbo.nl/

CSO
CSO
http://www.ouderenorganisaties.nl/

NPOE
NPOE
http://www.npoe.nl/

PCOB
Pcob - belangenbehartiging 50+
http://www.pcob.nl/

Seniorenomroep
Seniorenomroep
http://www.omroepmax.nl/

Seniorenpartij
De vsp is een politieke partij die zich inzet voor de belangen van senioren en in de samenleving ook actief wil zijn voor alle inwoners van ons land.
http://www.verenigdeseniorenpartij.nl/

UnieKBO
UnieKBO
http://www.uniekbo.nl/

Gerelateerd
 • Senioren exposeren eigen kunst in Pop Oud Store
  Van twintig Almeerse 55-plussers zijn sinds zondagmiddag kunstwerken te zien in een zogeheten Pop Oud Store aan de Wisselweg in Almere. Het is een onderdeel van Lang Leve Kunst, een meerjarenprogramma dat cultuurparticipatie door ouderen wil stimuleren. In Almere was er budget voor 12 tot 16 senioren die zich een half jaar lang zouden scholen tot kunstenaar. De één om eens wat te proberen, de ander om zijn passie te verbeteren. Het liep storm bij de aanmeldingen en uiteindelijk hebben twintig ouderen het traject afgemaakt, onder begeleiding van beeldend kunstenaar Isa Tenhaeff De naam Pop Oud Store is een woordgrapje, ontleend aan het begrip pop-up store, omdat de expositie tijdelijk is.
 • Nuttige veiligheidstips voor Alblasserdamse senioren
  Nieuwsblad Het Kontakt: wekelijks in acht edities. Én online!
 • Workshops Social media voor senioren, nu in Ede
  Social media: waar gaat het eigenlijk over en wat kan ik ermee? Veel senioren vragen zich af of ze wel willen facebooken, twitteren of plaatjes delen op Pinterest. Maar ook: wat zijn social media en wat kun je ermee. Dit is dan ook de rode draad tijdens de cursus die Annet van Betuw op 8 en 15 april 2015 geeft, speciaal voor senioren die starten met social media.
 • Goedkope rijbewijskeuring voor senioren
  Radio 6FM, Goedkope rijbewijskeuring voor senioren
 • Zanguurtje voor Senioren in Wijkontmoetingscentrum De Scha..
  Putten Elspeet Garderen Nijkerk Uddel Voorthuizen

 • Privacybeleid