Oudere werknemers


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Oudere werknemers
40pluswerk
40pluswerk
http://www.40pluswerk.nl/

55-plus Uitzendbureau
55-plus Uitzendbureau
http://www.55plus-uitzendbureau.nl/

Aanwenden van een gouden handdruk
Met een ontslagvergoeding of gouden handdruk in combinatie met een stamrecht BV heeft u veel kansen en mogelijkheden waar u nu en in de toekomst gebruik van kunt maken. Richt uw stamrecht BV flexibel in zodat u met deze stamrecht BV uw dromen kunt realiseren. VRB is u hiermee graag van dienst!
http://www.vrb-stamrechtbvoprichten.nl/pagina/42/de-gouden-handdruk

Gouden Handdruk Specialist
Gouden handdruk specialist adviseert u over uw gouden handdruk cq ontslagvergoeding en u helpen bij het oprichten van een stamrecht bv voor uw gouden handdruk
http://www.goudenhanddrukspecialist.nl/

Midlife
Zoekt u als werkgever ervaren en betrouwbare werknemers? plaats dan gratis bij ons uw vacature. zoekt u als 50-plusser een leuke, uitdagende baan, speciaal gericht op u als ervaren senior werknemer? kijk dan in onze complete vacaturebank of laat relevante vacatures aan u toesturen. midlife, omdat ervaring werkt!
http://www.midlife.nl/

Senior Uitzendbureau
Senior uitzendbureau, het uitzendbureau voor 40-plussers. bussum, almere, arnhem, amsterdam, rotterdam.
http://www.seniorgroep.nl/

Seniorwerk
Seniorwerk
http://www.seniorwerk.nl/

TopSenior
TopSenior
http://www.topsenior.nl/

Uitzendbureau 65plus
Dit is de homepage van uitzendbureau 65plus met algemene informatie over uitzendwerk voor 65-plus uitzendkrachten en de voordelen van senioren arbeidskrachten voor werkgevers.
http://www.65plus.nl/

Uitzendbureau Oudstanding
Oudstanding, hét uitzendbureau voor de ervaren generaties. wij bemiddelen kandidaten met minimaal 15 jaar recente werkervaring. ook voor payroll, werving & selectie en de inzet van 65-plussers.
http://www.oudstanding.nl/

Gerelateerd
 • Plek vrij bij cursus iPad of Windows 8 voor senioren
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Computercursussen voor senioren
  Gorinchem Arkel Dalem Herwijnen Oudendijk Schelluinen Sleeuwijk Spijk Vuren Werkendam Woudrichem
 • Derde Triatlon voor senioren
  Amersfoort Bergkwartier Binnenstad Kattenbroek Koppel Kruiskamp Leusderkwartier Liendert Nieuwland Randenbroek Rustenburg Schothorst Schuilenburg Soesterkwartier Vathorst Vermeerkwartier Zielhorst Hoogland Hooglanderveen Hoevelaken Leusden
 • Starters en senioren in klooster Koningsoord Berkel-Enschot
  Starters in het oude klooster, senioren in een nieuw appartementengebouw. Dat plan wil Roozen van Hoppe realiseren in en rond abdij Koningsoord in Berkel.
 • Open huis Senioren Computer Club
  BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 10 januari houdt De Senioren Computer Club Biddinghuizen van 11.00 tot 13.00 uur een open huis. Tijdens het open huis kunt u kennis maken met de vereniging en haar activiteiten.

 • Privacybeleid