Gezondheid


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gezondheid
Accessoires voor scootmobiel, rolstoel en rollator
Accessoires scootmobiel, rolstoel, en rollator. sootmobiel voetenzak. scootmobiel beschermhoes, rolstoel voetenzak, scootmobiel regencape, scootmobiel tas, scootmobiel schootskleed, rollator, scootmobiel regenkleding
http://www.scootmobieleasy.nl

De Zorgmiddel Shop
De zorgmiddel shop gespecialiseerd in zorghulpmiddelen. een webwinkel met producten gericht op zelfstandigheid. ons uitgangspunt; goede producten voor een nette prijs.
http://www.zorgmiddel.nl

De voordeligste Rollators
scootmobiel-comfortabel.nl: alle accessoires\r\nvoor scootmobiel, rolstoel of rollator\r\n \r\nOp zoek naar accessoires, benodigdheden of hulpmiddelen voor uw rolstoel, scootmobiel of rollator? Op www.scootmobiel-comfortabel.nl vindt u alles wat u nodig heeft. In deze overzichtelijke onlineshop heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week keuze uit een breed assortiment zorgvuldig geselecteerde artikelen en loophulpmiddelen. Stuk voor stuk producten van een uitstekende kwaliteit voor scherp concurerrende prijzen en met volledige garantie.\r\n \r\nVan A-merk rollators tot voetenzakken, schootdekens en zitkussens. En van (regen)kleding tot poncho\'s en wikkeldekens. Maar bijvoorbeeld ook bescherm- en afdekhoezen tot manden en tassen... Al deze artikelen zijn direct leverbaar, want scootmobiel-comfortabel.nl heeft het allemaal op voorraad. Als u ze voor 12.00 uur via de webshop bestelt, worden ze de volgende dag reeds bezorgd tegen lage verzendkosten. Bestellingen in Nederland worden Gratis geleverd en boven € 125,- naar België betaalt u géén verzendkosten.\r\n \r\nMeer weten? Ga naar www.scootmobiel-comfortabel.nl of bel: (06) 40080483.
http://www.scootmobiel-comfortabel.nl/hulpmiddelen/rollators/

Gezondheidssite
Gezondheidssite
http://www.gezondheidssite.nl/

Lichtgewicht rollatorwinkel
Via deze webwinkel Top-rollator.nl willen wij het u gemakkelijk maken aangezien het aanbod rollators erg groot is en er ondertussen zoveel merken zijn zien onze klanten vaak de spreekwoordelijke \"bomen door het bos niet meer\". Door onze ondertussen jarenlange ervaring met hulpmiddelen o.a. rollators en scootmobielen weten wij ondertussen wel wat goed is en wat niet, welke rollator veilig is en welke niet!
http://www.top-rollator.nl

Slechthorenden (NVVS)
Slechthorenden (NVVS)
http://www.nvvs.nl/

Stichting Zorgzaam
Stichting zorgzaam
http://www.zorgzaam.org/

Thuiszorg Webwinkel
Handige hulpmiddelen en thuiszorgartikelen. online of telefonisch bestellen en thuis laten bezorgen bij hulpplus de totale zorgwinkel
http://www.hulpplus.nl/

Welzijn Ouderen Brabant
Welzijn Ouderen Brabant
http://www.bvwo.net/

Scootmobiel
Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele scootmobiel voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Scootmobiel Comfortabel aan het juiste adres.
http://www.scootmobiel-comfortabel.nl/scootmobielen

Zorgfactor.nl
zorgfactor.nl is een gestaag groeiende database waar uitgebreide informatie over gezondheidszorg en welzijn wordt gecategoriseerd. U vindt informatie over zorgaanbieders, zorgproducten en informatieve websites.
http://www.zorgfactor.nl

Gerelateerd
 • ARGENTIJNSE TANGOLESSEN VOOR SENIOREN
  Altijd al willen dansen kom en proef de Argentijnse Tango
 • Flesje water? Robot Rose regelt het in zorgtehuis
  ,,Een flesje water graag?, zo klinkt het krachtige bevel van Guus Dalkmann. Een mechanisch gezoem start, hortend en stotend komt robot Rose in beweging....
 • Tafeltennis voor senioren
  V.D.O. de MEPPERS zoekt 60-plussers, die zin hebben om te tafeltennissen.
 • Kunstmin voor senioren
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Bewegen voor senioren met Olga Commandeur
  De Goorse senioren kunnen komende dinsdagochtend in beweging in de kantine van sv Hector op ?t Doesgoor. De wijkvoorziening aldaar heeft een nieuwe activiteit in het leven geroepen waarbij kan worden bewogen op het tv-programma ?Nederland in beweging? van Olga Commandeur. De beelden worden getoond op een beamer terwijl instructrice Sandra Endeman (foto) de aanwezigen Lees meer...

 • Privacybeleid