Ouderen Vakantie


senioren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Ouderen Vakantie
55+ VakantieWijzer
Via de 55+ VakantieWijzer selecteert u op een slimme manier de leukste reizen voor actieve 55+ers. Er is een aparte sectie voor overwinteringsreizen en voor comfortabele en rustig gelegen vakantiewoningen.
http://www.55plusvakantiewijzer.nl

Realtours: 8-daagse groepsreis naar Noord-Portugal
Het Noorden van Portugal is dé bestemming voor wie iets anders zoekt dan de stranden van de Algarve of de drukte van Lissabon. Hier vindt men nog de werkelijk Portugese manier van leven en ongerepte natuur. Realtours verzorgt een 8-daagse groepsreis langs de verborgen schatten in en rond het Douro-gebied, onderdeel van het Werelderfgoed van de UNESCO. Op de oevers van de Douro rivier groeien de druiven waar de wereldberoemde portwijn van wordt gemaakt. Van april tot oktober is het mogelijk om kennis te maken met al het moois dat deze streek te bieden heeft! Realtours brengt u langs de vele unieke en onvergetelijke plekken in dit veelzijdige gebied.
http://www.realtours.nl/

Senioren Hotel
Hotel van oppen: het enige hotel voor 50+'ers/senioren in nederland. gelegen in het zuiden van limburg (noorbeek) in een uniek natuurgebied.
http://www.hotelvanoppen.nl/

ZorgVakantieWijzer
De ZorgVakantieWijzer: slim kiezen uit comfortabele, geheel verzorgde seniorenreizen. U vindt via de ZorgVakantieWijzer rondreizen, excursiereizen en andere vakanties met volledige verzorging en Nederlandstalige reisbegeleiding. Zo kunt u heerlijk genieten van uw vakantie, zonder zorgen over routes, hotels of maaltijden. Naast deze groepsreizen, hebben wij op uw verzoek ook een aantal individuele arrangementen geselecteerd. Bij onze keuze hebben wij de wensen van senioren centraal gesteld. De vakanties bieden extra zorg en ondersteuning. U kunt de vakanties selecteren op reisintensiteit, maar bijvoorbeeld ook aangeven dat u uw rollator mee wilt nemen of rolstoelgebonden bent. Wij kozen kleine en middelgrote aanbieders, die instaan voor de kwaliteit van hun reizen. Zij zijn allen aangesloten bij SGR/Calamiteitenfonds en/of NBAV. Als u uw ideale reis heeft gevonden, dan kunt u een reserveringsaanvraag doen of vragen om meer informatie. U vult uw gegevens in en de reisorganisatie neemt contact met u op. Informatie vragen verplicht u tot niets. Gebruik van deze VakantieWijzer is veilig en gratis!
http://www.zorgvakantiewijzer.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid